Kaj so Debate 24UR?

Debate 24UR odpirajo družbeno pomembne teme, kjer vsebino oblikujete vsi sodelujoči v debati, za krmilom pa stojijo moderator ter zagovornik in nasprotnik teme, ki se razvija v debati. Skupaj z vami prepletamo televizijo, splet in družbena omrežja. Več
Debata je že zaključena.

Ste zadovoljni z dosedanjim delom vlade?

Kako delo vlade ocenjujete vi, ste z dosedanjim delom vlade zadovoljni? Bi bilo lahko kaj drugače?

Preberi več

Uvodne izjave

mag. Radovan Žerjav

Za ključne ukrepe za izboljšanje bonitetnih ocen Slovenije je nujen konsenz vse slovenske parlamentarne politike.

Samo Hribar Milič

Vodenje gospodarstva je preresno in prezahtevno, da bi ga lahko poklanjali svojim kadrom kot zaslugo za pretekle dosežke.

Vera Ladžić

Kaj menite vi, kako ocenjujete dosedanje delo vlade ? So vladni ukrepi prehitri ali prepočasni ? Ali ste z delom vlade zadovoljni ?

Preberi več
mag. Radovan Žerjav

Za ključne ukrepe za izboljšanje bonitetnih ocen Slovenije je nujen konsenz vse slovenske parlamentarne politike.

Preberi več
Samo Hribar Milič

Vodenje gospodarstva je preresno in prezahtevno, da bi ga lahko poklanjali svojim kadrom kot zaslugo za pretekle dosežke.

Preberi več

Razpravljaj z oznako #debate24ur tudi na twitterju

Vlada RS 2012

ZA ali PROTI?

Ste zadovoljni z dosedanjim delom vlade?

Pred nami je vroča jesen. Politika bo odločala o tem ali naj se zlato fiskalno pravila zapiše v Ustavo, odločala bo o načinu upravljanja z državnim premoženjem in o upravljanju slabih bančnih terjatev. Gre za ključna vprašanja, na katera bo predsednik vlade morda vezal tudi zaupnico.

Glasovanje je že zaključeno!
Statistika

21%

72 od
347 glasov

79%

275 od
347 glasov

Svoje mnenje lahko oddate tudi preko e-pošte: debate24ur@pop-tv.si

Komentarjev: 222
 
Ja to je zadnji in predčasni mandat Ivana Janše,tudi zgodovina ga bo obšla,le tole bo ostalo po njem(pokvarjen kot Janša)..
 
gogi0zobkov 01.12.2012 21:38:58
Sedaj mi je pa prekipelo!
Ko prebiram vse te očitke namenjene naši vladi mi postane slabo. samo bentite in nekonstruktivno kritizirate in s tem valite krivdo za vaš neuspeh, ki izvira iz vaše nesposobnosti in idiotizma, na naše politike, ki le opravljajo svojo službo. Rad bi videl vas na njihovem mestu. če si niste sposobni najti zazaposlitve, to ni krivda vlade in nevem kaj še vse kar tako nonšalantno kritizirate, vendar vas samih ter vaše lenobe. samo sedite za računalnikom in objavljate neumnosti po internetu namesto da bi ta čas porabili za iskanje službe. jaz z zaključenim magisterijem nimam nobenih problemov in lastnoročno prehranjujem 4 glavo družino. naj vam bo to opozorilo in poduk, da ste s takimi destruktivnimi kritikami VI razlog za stanje kakršno imamo v državi!

p.s. janez janša ki ga vsi tako pljuvate je eden bolj zaslužnih, da slovenija sploh obstaja. s svojimi nesebičnimi dejanji, trdim delom in genialno vizijo je eden klučnejših mož za osamosvojitev! ali pa ste to že vsi pozabili?!
 
JJ deli slovenijo na dvoje, na troje. Je nekonstruktiven v opoziciji in nesposoben na vladi. Je politični spletkar in zanima ga samo oblast in lasten žep. Njegova upokojitev bi bila velika pridobitev za Slovenijo. Žal s svojo karizmo in spletkarskimi veščinami navkljub porazu na volitvah, še vedno koraka na čelu Slovenije in jo vodi v propad.
Drago Hmelina 06.11.2012 19:59:51
Ta vlada še do danes ni pokazala nikakršne org.sposobnosti.Namesto,da bi
ustvarjala delovna mesta,pušča podjetja propadati in ustvarja tisoče brezposlenih-
Njen edini moto je znževati dohodke in s rem pokrivati njihove nepotrebne izdatke.
Kar je pa še najbbolj nesramno je znižanje pokojnin onim kateri so delali v
drugih republikah SFRJ kljub temu,da so vplačevali v pokojninski sklad in socialno
zavarovanje.Je to varčevanje ali loegalna kraja?!
Vlada JJ je totalno nesposobna vodit državo.Kaj sploh delajo? Nič! Samo obdavčitve višajo,to pa zna vsak, kateri zna šteti do pet!
 
STE ZADOVOLJNI Z DELOM OPOZICIJE?
zpz 29.11.2012 14:51:11
niti najman
 
banke je treba ukiniti zapreti pufe izbrisati denar paljudem
 
marjanzorc 04.10.2012 22:35:28
ČE BI SE VLADA IN NJENE SLUŽBE TOLIKO UKVARJALE Z KRADLJIVCI NAŠEGA PREMOŽENJA IN NE Z ZAJEBAVANJEM LJUDI,NE BI RABILI TAKIH RIGOROZNIH UKREPOV.PRAVIJO DA NAM MANJKA 7 MILJARD EVROV-4 SO SPEKLI V BANKAH,VSAJ 3 ALI VEČ PA TAJKUNI.NAJ VRNEJO,DAVČNA NAJ POBERE DAVKE,SODSTVO IN INŠPEKCIJE NAJ OPRAVIJO SVOJE DELO,PA BOMO IMELI DOVOLJ DENARJA.ČE PA TEGA NISO SPOSOBNI JIH VRZITE IZ SLUŽBE.VSI V DRŽAVNIH USTANOVAH SE OTEPAJO ODPUŠČANJ-SAJ NIČ NE DELAJO IN NAJ GREDO.ČE BI OPRAVLJALI SVOJE DELO TEGA NE BI BILO.ZDAJ NAJ PA NAROD,KI NI NIČESAR KRIV PLAČUJE.ZADNJI ČAS ZA SPREMEMBE-SAJ SE TE VLADE SAMO MENJAJO VSAKE 4 LETA-EFEKTA PA NI.LP RAZOČARAN ZAVEDEN SLOVENEC MARJAN
 
Sem proti vsemu
Več komentarjev